Maxa din försäljning

Att det här med att sälja sin lägenhet kan vara ett mycket knivigt projekt kan vi nog alla hålla med om. För även om det kanske enligt principen inte är svårt att få sålt en lya, så ligger ju det knepiga i att faktiskt få så mycket pengar som man vill för den. Något som man ju tyvärr inte alltid kan räkna med att få.

Men tack vare dagens nytänkande samhälle så finns det nu en hel del saker man kan göra för att boosta sin eventuella försäljningen en smula. Och det som kanske har kommit att bli allra mest populärt inom bostadsbranchen är homestaging, eller homestyling som man även brukar kalla det för.

Och det innebär exakt vad det låter som, det vill säga att man stylar sitt hem. Antingen så kan man välja att göra det själv eller så anställer man ett inredningsproffs om man vill ha extra bra resultat. En homestaging innebär alltså inte att man renoverar en bostad, däremot så kanske man målar om en vägg, klär om en soffa eller byta ut kuddarna till sängen. Små saker som helt enkelt bidrar till att helhetsintrycket av en lya kan bli 100 procent bättre än vad det var från början. Har du tur så kanske du sedan får sålt din bostadsrätt för det du från början hade förväntat dig.